Han leverer vellyd for alle pengene

Jimmi Christensen fra »JCaudio« vover pelsen. Han satser på af omsætte mange års lyd-nørderi og udvikling til salg i hele landet.

– Jeg er jo nok lidt af en lyd-nørd.

Han er den første til selv at sige det. Jimmi Christensen fra Kalundborg. Elektronikmekaniker af uddannelse. Manden bag firmaet »JCaudio«.

Han har drevet firma siden 1995, men har brugt mere tid på udvikling og konsulentarbejde end på salg. Nu vil han til at omsætte alle sine idéer, al sin udvikling, i lydanlæg for feinschmeckere.

– Jeg er i gang med at bygge noget af alt det, jeg i mange år har udviklet, til lysanlæg, siger Jimmi Christensen, 45 år.

Kræsne kendere

Og ja, det er de kræsne kendere, der er målgruppen. Folk med hang til den bedst mulige lyd, når der skal lyttes til musik. Hans markedsplads er hele landet.

– Jeg ønsker, at alle skal have god lyd. Min målgruppe er især mænd på min egen alder og lidt ældre. Typisk en mand, der har bil og bolig og nu vil have sit musikanlæg tilbage. Det anlæg, konen solgte tilbage i tidernes morgen, forklarer Jimmi Christensen med et skævt smil.

Han er gået i gang med at gøre reklame for sig selv og sin kunnen. På internettet og til oktober på Kalundborgmessen.

Vinyl er ikke uddødt

»JCaudio«indehaver har tre aktiviteter i gang:

Udlejning af musikanlæg til fester med op til et halvt hundrede deltagere.

Salg af Martin Logan high end audioudstyr. Forstærkere, soundbars til tv og pladespillere til vinylplader. Og nej, de plader er slet ikke uddøde, fastslår han.

Udvikling af egne klasse A-forstærkere, som han bygger op fra mindste detalje. Han skræddersyer for eksempel aktive højttalere alt efter den enkelte kundes ønsker, også ønsker til design.

Det er detaljerne i musikken og musikanlæggets evne til at gengive dem på en prik, mange lydentusiaster ønsker. Og de ønsker, Jimmi Christensen gerne vil opfylde.

– Digital lyd tilfredsstiller mange, og fint nok for det, men de rigtigt audiofile vil have endnu bedre lydkvalitet. Den får de med analog lyd, for øret er analogt og har det bedre med de glidende overgange, den analoge lyd leverer.

Selv har Jimmi Christensen et stort, flot og særdeles vellydende anlæg i sin stue. Og hans værksted derhjemme bugner med dele, der fra hylder, skabe, kasser og skuffer snart bliver til udstyrsstykker af forstærkere. Så folk ikke bare kan få specifikationerne på alt det, han kan levere, men både se, føle og ikke mindst høre den lyd, han er leveringsdygtig i. Vellyd for alle pengene.

Jimmi Christensen ved sit eget imponerende anlæg i stuen. Her med en vinylplade. Foto: Claus Sørensen