Udlejning af Lyd hos JCaudio.dk

Fordelen ved et aktivt højtaler system er at, der ikke skal bruges en masse forstærkere. Højtalerne stables efter forskriften, kabler forbindes, der tændes, og så er der lyd til hele festfolkket.

Værd opmærksom på at, priser er uden Mixer, signal kabel, Mic og CD afspiller. Der følger kun det power kabel med som udstyret er født med! Så der er ikke noget power fordelings system med!

Selve lyd systemet kan opstilles og forbindes på ca. 30 min!

Ovenstående er DASD-Blue Line. Systemet består af 4 stk. bunde, 15″. 4 topkasser (10″ bas/mellem, og 1″ soft dome diskant)

Systemet levere 2 x 560 W. Kan bruges op til ca. 50 personer.

Leje Pris Pr. Døgn/Weekend: 400 Kr. / 700 Kr. (1/2 Sæt pr. Side)


 

Ovenstående system er Turbosound iP300 og iP15B

  • Systemet består af 2 stk. iP300 (Fultone, 1200W) og én iP15B (Subwoofer, 600W)
  • Op til 50 Mennesker.

Passer til Bryllupper, Kobber/sølv Bryllupper, hvor der er brug for klar tale, og moderat dans. Op til 70 Mennesker. Systemet er forberet til at kunne tilsluttes 2 Mic’s, med kabel eller trådløst, samtidig med at man Streamer Audio via. Bluetooth.

Du kan via. Gratis APP på tablet eller telefon, styre hele systemet under Middagen, brylluppet eller anden Event. Fra din plads!

Turbosound APP Control. Virker til alle iP systemerne.

Genialt i sin enkelthed! Du skal ikke bruge Mixer, lange kabler og CD afspiller, Musikken og Mixer er lige på din Tablet eller Telefon. Du styre det hele via. Bluetooth. Slut med at Toastmaster skal rende frem og tilbage, der er mulighed for 2 Trådløse Mic’s, én til ham selv og én til den næste taler. Musikken styre han også selv, samt de 2 trådløse Mic’s, lige ved hånden, med den gratis 3 kanals APP fra Turbosound.

Leje Pris Pr. Døgn/Weekend: 700 Kr. (500 Kr. uden Subwoofer)


 

 

Ovenstående system er Turbosound iQ12 og iQ15B

  • Systemet består af 2 x iQ12 (Fultone, 5000W) og 2 x iQ15B (Subwoofer, 6000W)
  • Passer til fester, op til 200 Mennesker.

Leje Pris Pr. Døgn/Weekend: 900 Kr